Nyhet

Ny supportkanal og bedre oversikt for tjenesteeiere

Lanseres i januar

8. januar lanseres nye sider for tjenesteeiere på altinndigital.no for 8 utvalgte etater. Her kan du som tjenesteeier ha dialog med Altinn om support og bestillinger, samt se og redigere tjenester og finne lenker til dokumentasjon. Og snart kan du også prøve dette!

For å sikre et best mulig produkt, kvalitetssikrer vi løsningen sammen med 8 av tjenesteeierne våre før vi åpner tilgangen for alle. Testperioden varer i to uker, og estimert dato for tilgang for alle tjenesteeiere er 22. januar.

I oversikten kan du og kollegaene dine: 

  • Sende meldinger om support og bestillinger til Altinn
  • Se hva andre i din organisasjon har sendt inn av support og bestillinger, i tillegg til dine egne saker
  • Se og administrere TUL-tjenester
  • Oversikt over driftsmeldinger
  • Oversikt over arrangementer slik som webinarer og konferanser
  • Mulighet til å legge til brukere i din organisasjon (hvis du er administrator)
  • Oversikt over andre ressurser du trenger når du jobber med å digitalisere tjenester i Altinn slik som Altinn Studio og dokumentasjon.

Se Slik bruker du de nye sidene.

Hvordan får jeg tilgang til oversikt for organisasjonen min?

Alle som er tjenesteeiere i dag vil få tilsendt innloggingsinformasjon på e-post når vi produksjonssetter løsningen. Denne kan du bruke til å logge inn med på altinndigital.no. Hvis du ikke har fått tilgang innen 21. januar kan du be om tilgang til din organisasjon fra innlogginssiden. Administrator får da en e-post om at du ønsker tilgang og kan godkjenne denne.

Ny varslingsløsning for driftsmeldinger

Hvis du ikke allerede har gjort det kan du også melde deg på driftsmeldinger fra Altinn på altinndigital.no/driftsmeldinger.

Hvordan kan jeg gi tilbakemeldinger? 

Når vi lanserer noe nytt ønsker vi tilbakemeldinger. Hvis det er noe du syns burde vært bedre, eller bare vi gi oss ros for noe du synes fungerer bra. Send oss en e-post på digitalisering@altinn.no.