Nytt i Altinn

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Altinn. Her får du løpende oppdatering på endringer vi gjør med produktene og verktøyene våre.

Ny varslingsløsning

Altinn legger om sin varslingsløsning fra og med fredag den 8. november kl. 10:00, dette som følge av at nettsidene altinn.brreg.no og altinnett.brreg.no om kort tid vil bli faset ut.

Video: Hva er Altinn studio?

Altinn studio er Altinns nye verktøy for utvikling av digitale tjenester. En av de store fordelene med Altinn studio er at du kan gjenbruke tjenester andre har laget. I videoen under får du vite mer om dette. Produkteier for Altinn tjenester, Lars Vegard Bachmann, forteller om hva det nye verktøyet kan hjelpe med i digitaliseringsarbeidet.

Video: Hva er Altinn autorisasjon?

Autorisasjon i Altinn er ikke akkurat en nyhet, men det som er nytt er at vi jobber med å forbedre autorisasjonsløsningen i Altinn. I videoen under forteller vår produkteier, Siv Aglen, helt grunnleggende hva autorisasjon i Altinn er. Samt hva vi jobber med fremover for å gjøre løsningen bedre.

Første delleveranse av Altinn studio er ute

Altinn studio er Altinns nye verktøy for utvikling av digitale tjenester. I verktøyet skal du på sikt kunne lage digitale samtaler, som for eksempel Digital dialog eller Digital post. Du skal også kunne gjenbruke tjenester og funksjonalitet andre har laget.

Altinn og ny personvernlov/GDPR

Den nye personopplysningsloven (GDPR) har ikke krevd vesentlige endringer i Altinn. Det skyldes at det meste var på plass fra før av. Noen mindre endringer er gjort.