Muligheter i Altinn

Aktiviteter og regi av innovation@altinn har skapt flere demoer og prototyper som har gitt inspirasjon til flere miljøer. Her finner du resultater fra aktiviteter. Du finner flere videoer om Altinn finner du på Vimeo (men ikke alt er relatert til innovasjonsarbeidet).


 

  • Altinnlabs - Connected Care Challenge (2016): How Altinn changes the game. Fra Oslo Innovation Week 2016. The Connected Care challenge var fokusert på å lage innovative løsninger for enkeltpersoner og familier. Filmen er en kort presentasjon av workshop i Altinn med representanter fra privat og offentlig sektor.
  • Flytt meg - innovation@altinn (2015): Nye idéer til bruk av Altinn som plattform. Idéen heter "Flytt meg" og kom fra Ronny Brekke i Bærum kommune. Innovation@altinn-programmet laget i samarbeid med ordfører i Sør-Odal, Anne Mette Øvrum, prototypen til idéen som presenteres i denne videoen. Les mer på Forenklingsbloggen.

  • Altinn-plattformen gir muligheter (2015): Den unge gründer-bedriften Zoaring har laget denne videoen om hvordan de oppfatter at Altinn kan bidra til å gjøre Norge enklere. Om opprettelsen, samarbeidet, moderniseringen og potensialet til Altinn. Presenterer hvordan Altinn knytter sammen offentlige etater og lar dem kommunisere med det norske folk.

  • Altinn digitaliserer Norge (2015): Zoaring lagde en ny video som viser hvordan Altinn-plattformen kan forenkle mange prosesser gjennom digitalisering og samhandling. Viser eksempler på hva Altinn kan løse og hvilke løsninger vi kan utvikle.

  • Altinn åpner plattformen med nye web-grensesnitt (2013): Altinn innførte i 2013 nye REST API, dvs. åpne webgrensesnitt som gjør det mulig for hele IKT-bransjen å bygge tjenester på toppen av Altinn-plattformen. I den forbindelse laget vi denne videoen, i samarbeid med Dinamo.